Brede visual (11)

Elroq Roadshow: nieuwe compacte elektrische SUV van Škoda van 16 tot en met 31 oktober in Nederland te zien

  • Škoda's eerste compacte elektrische SUV in oktober twee weken lang door heel Nederland te zien
  • Mobiele showroom biedt geïnteresseerden unieke kans om de Elroq van binnen en buiten te bekijken
  • Vanaf 2025 ook bij alle Škoda-dealers in de showroom te zien. Nu al te bestellen vanaf € 34.990

Met zijn Modern Solid design, Simply Clever-features en scherpe instapprijs mag de Škoda Elroq zeker worden gezien. De eerste compacte elektrische SUV van het merk heeft alles in zich om een echte bestseller te worden. Daarom reist hij door heel Nederland met een mobiele showroom, zodat iedereen de Elroq van dichtbij kan ervaren. Tijdens de Elroq Roadshow, die op woensdag 16 oktober van start gaat, krijgen geïnteresseerden de kans om het nieuwe model tot in de kleinste details te verkennen, op verschillende locaties. 

De Elroq is Škoda’s eerste volledig elektrische SUV in het compacte segment en nu al een aantrekkelijk alternatief.  Afhankelijk van de gekozen uitvoering beschikt de Elroq over een actieradius tot 579 km** (WLTP). Met een scherpe vanafprijs van € 34.990* is het bovendien de voordeligste elektrische SUV in zijn klasse. Features als een achteruitrijcamera, Crew Protect Assist en een 13 inch infotainmentscherm zijn standaard op de Elroq aanwezig. Het model is nu al in drie versies en uitvoeringen te bestellen – de eerste exemplaren worden naar verwachting begin 2025 afgeleverd.

Elroq on tour

Van woensdag 16 oktober tot en met donderdag 31 oktober krijgen geïnteresseerden de unieke kans om Škoda’s nieuwste model van dichtbij te bewonderen tijdens de Elroq Roadshow. Dit model komt exclusief naar Nederland en wordt in een mobiele showroom door het hele land gepresenteerd. Kopers van een Elroq komen bovendien in aanmerking voor de SEPP-subsidie van de Rijksoverheid, ter hoogte van € 2.950, wat het nog aantrekkelijker maakt om de Elroq als een van de eersten te gaan bekijken. Op woensdag 16 oktober start de landelijke tour in Duiven, om twee weken later te eindigen in Breukelen. De complete route van de Elroq Roadshow en de mogelijkheid om aan te melden, is hier te vinden.

Nu te bestellen

De Škoda Elroq is per direct te configureren en te bestellen bij alle Škoda-dealers, met een vanafprijs van € 34.990*, inclusief 5 jaar onderhoud***. De volledige prijslijst is hier te vinden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie skoda.nl

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, accu leeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt. Op dit moment zijn de definitieve gegevens van de 63 kWh accu en Sportline uitvoering nog niet bekend.

***De kosteloze service-verrichtingen zijn uitsluitend van toepassing op volledig elektrische voertuigen die nieuw door Pon’s Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd. Elektrische voertuigen die niet door Pon's Automobielhandel B.V. zijn geïmporteerd of waarvoor een refund is aangevraagd door de eerste eigenaar zijn uitgesloten van de kosteloze service verrichtingen.