db2021au00998-large1

Schot voor open doel: de Oranje Editions van de T-Roc, Taigo en Golf

Na de ID.3 en ID.4 sluiten de Taigo, de T-Roc en de Golf aan bij het Oranjefeest van officieel KNVB-partner Volkswagen. Alle drie zijn ze er zo lang de voorraad strekt als luxe Oranje Edition. Ook met scherpe prijzen zitten de Oranje Editions lekker in de wedstrijd. Zo is de Taigo Oranje Edition er al vanaf € 29.990*. De T-Roc en Golf  Oranje Edition zijn er beide vanaf € 34.990*. Het voordeel loopt bij de Taigo op tot zelfs € 3.500.

De Oranje Editions van de Taigo en T-Roc treden aan met een nagenoeg gelijke uitrusting. Voorbeelden zijn metallic lak, donker getinte ramen achter, een dakreling en het multimediasysteem Ready to Discover met 20,3 cm touchdisplay. De verfijning zit hem in details als keyless access, elektrisch verstelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, de achteruitrijcamera en een multifunctioneel met leer bekleed stuur. Natuurlijk hebben ze ook hun specifieke kwaliteiten: de T-Roc Oranje Edition beschikt over LED plus-verlichting en speciale 17 inch Johannesburg-velgen, terwijl de Taigo zich onderscheidt met het geavanceerde rijhulpsysteem Travel Assist en exclusieve 17 inch Aberdeen lichtmetaal. 

De Taigo Oranje Edition is er als 1.0 TSI (70 kW/95 pk) met een handgeschakelde zesversnellingsbak vanaf € 29.990*. De uitvoering met de 85 kW/116 pk sterke 1.0 TSI en 7-traps DSG-automaat is er vanaf € 34.490*. 

De T-Roc Oranje Edition is er ook in twee varianten. De versie met 85 kW/116 pk sterke 1.0 TSI (handgeschakelde zesbak) is er vanaf € 34.990* en de uitvoering met de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) en automatische DSG-transmissie vanaf € 38.990*.

Oranje Golf

Tijdens het EK mag de 50-jarige Golf natuurlijk niet ontbreken. Op basis van de recent vernieuwde Golf speelt de Golf Oranje Edition hatchback zich in de kijker met onder meer donker getint glas achter, 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak en comfortstoelen. Handige zaken als de draadloze laadmogelijkheid voor smartphones, de achteruitrijcamera, Keyless Acces, elektrisch verstelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels en een alarmsysteem komen ook na het EK elke dag van pas. Een exclusieve highlight is bovendien de LED Plus koplampverlichting.

De Golf Oranje Edition is er met de volgende motoren:

  • 1.5 TSI (85 kW/116 pk), handgeschakelde zesbak: € 34.990*
  • 1.5 eTSI MHEV (85 kW/116 pk), 7-traps DSG: € 37.490*
  • 1.5 eTSI MHEV (110 kW/150 pk), 7-traps DSG: € 39.490*

Opgelegde kans: voordeel tot € 3.500

De Oranje Editions van de Taigo, T-Roc en Golf zijn niet alleen echte teamspelers, ze vallen ook op door hun scherpe prijzen: het totale voordeel ten opzichte van de reguliere uitvoeringen kan oplopen tot wel € 3.500. De Oranje Editions staan opgesteld zo lang de voorraad strekt. Snel schakelen is de voorwaarde om deze opgelegde kansen te benutten.

Voor alle nieuwe Volkswagen is er gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Dankzij het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa zijn ID.-rijders binnen 3 uur weer mobiel bij pech, zoals een lekke band. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.