Brede visual (85)

Start nieuwbouw van Volkswagen Bedrijfswagens

Groningen, 19 juli 2024 – Met veel enthousiasme kondigt Century Autogroep aan dat vandaag de officiële start van de nieuwbouw van Volkswagen Bedrijfswagens heeft plaatsgevonden. Samen met collega's, leveranciers en andere betrokkenen werd deze belangrijke mijlpaal feestelijk ingeluid op de campus in Groningen.

Een nieuwe fase voor Volkswagen Bedrijfswagens

De nieuwe fase op de Century Campus in Groningen betekent een aanzienlijke uitbreiding van de werkplaatscapaciteit evenals de toevoeging van een exclusieve showroom voor Volkswagen Bedrijfswagens. Zowel in Groningen als Drenthe is er een aanzienlijke groei te zien op het gebied van zakelijke mobiliteit en Century gelooft sterk in de potentie van Volkswagen Bedrijfswagens in de regio. De huidige eisen en wensen van klanten vragen om specialisatie en door de capaciteit uit te breiden en een speciale showroom te creëren voor bedrijfswagens, kan Century klanten nog beter bedienen en de groeiambities waarmaken. Tegelijkertijd wordt tijdens de nieuwbouw ook de campus verder geoptimaliseerd.

Toekomstperspectief 

De nieuwbouw markeert een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen van Century om klanten de beste service en innovatieve oplossingen te bieden. De uitbreiding stelt Century in staat om het totaalaanbod op mobiliteit verder te optimaliseren en de ambitieuze groeiplannen te realiseren. Daarnaast draagt de nieuwbouw bij aan de verdere optimalisatie van de campus, waarmee Century de positie als toonaangevende mobiliteitspartner in de regio versterkt. 

Vanaf begin volgend jaar zullen alle merken van Century, waaronder Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens, ook over een eigen showroom op de Campus beschikken. Naast deze merken biedt de Campus van Century ook diverse faciliteiten, zoals een schadebedrijf, wasstraat, tankstation, autolease en verkoop van occasions.

Impact op de klant 

Tijdens de bouwperiode zullen er enkele tijdelijke wijzigingen zijn die van invloed kunnen zijn op het bezoek aan de campus. Zo wordt de werkplaatsreceptie tijdelijk verplaatst naar de Volkswagen personenauto showroom. Century houdt klanten op de hoogte van de voortgang van de nieuwbouw en eventuele wijzigingen via de tweewekelijkse nieuwsbrief.

Over Century 

Met de dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, shortlease, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met 12 vestigingen en ruim 450 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Inspelend op de vraag naar emissievrije mobiliteit is Century daarnaast aanbieder van (elektrische) fietsen met dealerschappen van alle topmerken, elektrische bakfietsen, deelauto’s en 100% elektrische stadsvoertuigen. Century biedt op die manier de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn of haar (duurzame) mobiliteitswensen.